Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Tα πλεονεκτήματα της διαφήμισης μέσω βίντεο on-line (youtube κλπ)





H on-line διαφήμιση δεν βγαίνει «στον αέρα» συγκεκριμένη χρονική στιγμή και για λιγο. Εμφανίζεται στο youtube και μένει εκεί πάντα με τους θεατές  να παρακολουθούν το βίντεό σας οποιαδήποτε στιγμή θέλουν και όπου θέλουν, αρκεί να διαθέτουν pc  και σύνδεση με το ιντερνετ.
Η online διαφήμιση μέσω Βίντεο υπερέχει από τη διαφήμιση στην τηλεόραση, επειδή οι χρήστες που ενδιαφέρονται πραγματικά για αυτά  που προσφέρετε θα παρακολουθήσουν το βίντεο. Αυτοί θα τα ψάξουν μέσα από τις μηχανές αναζήτησης να βρούν κάτι συγκεκριμένο. Άρα προσεγγιζοντας τους, προσεγγίζετε την αγορά στόχο. 
 

Το είδος αυτό της διαφήμισης έχει μεγάλες δυνατότητες, επειδή μπορείτε να προσεγγίσετε  εκατομμύρια ανθρώπους.
Αν πάτε στο YouTube,  θα βρείτε πολλά διαφημιστικά video, ανεβασμένα από μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις. Επίσης, στις περισσότερες ιστοσελίδες σαν το youtube, που «ανεβαζουν» βίντεο μπορείτε να μάθετε τον  ακριβή αριθμό των ανθρώπων που το είδαν. 

Για να είναι αποτελεσματική μια βιντεο οn-line διαφήμιση, θα πρέπει να εξασφαλιστεί ένας μεγάλος αριθμός επισκεπτών. Εδώ βοηθάει η προώθηση του βίντεο προκειμένου οι θεατές να μάθουν για το βίντεο, να ενημερωθούν, να το δουν και να υποκινηθούν να μιλήσουν σε άλλους γι αυτό. Η προώθηση είναι ένα σημαντικό κομμάτι και αν γίνει σωστά και από επαγγελματίες, μπορεί να αυξήσει αλματωδώς τις πωλήσεις. 

Τα βίντεο που ανεβάζετε δεν χρειάζεται να είναι πανάκριβα αλλά απαιτείται να είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να πληροφορούν το χρήστη κεντρίζοντας το ενδιαφέρον του. Με την απήχηση του youtube, ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του μέσα από αυτό. Στο youtube, έρχονται να προστεθούν και άλλες ιστοσελίδες που σας επιτρέπουν να ανεβάσετε τα βίντεο on-line.



www.χρήμα.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου