Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Κερδίστε χρήματα από διαφημίσεις στο blog ή στο site σας-affiliate programs

Όλοι όσοι έχουμε είτε ένα απλό blog γράφοντας τις σκέψεις μας και κάνοντας πολλές φορές το "ψώνιο" μας είτε όσοι έχουν επαγγελματικές σελίδες στο Ιnternet σίγουρα θέλουμε και είναι απόλυτα θεμιτό ένα πρόσθετο κέρδος μέσω των διαφημίσεων που μπορούμε να βάλουμε. Μην ξεχνάμε πλέον ότι οι διαφημιστικές εταιρείες έχουν στραφεί κατα κύριο λόγο πλέον στο διαδίκτυο αφήνοντας δεύτερη και καταιδρωμένη την τηλεόραση.


Υπάρχουν πολλών ειδών διαφημίσεις και πολλοί διαφορετικοί τρόποι να κερδίσουμε από αυτές. Μπορούμε να πληρωνόμαστε ανάλογα με τα "χτυπήματα" που δέχεται η διαφήμιση στη σελίδα μας (PPC- Pay Per Click), με ποσοστά απ τις πωλήσεις που θα κάνει η εταιρεία σε πελάτες που τη βρήκαν μέσω της σελίδας μας (Affiliate Programs), η στοχευμένη διαφήμιση στην οποία επιλέγουμε ανάλογα με το περιεχόμενο και το κοινό της ιστοσελίδας μας και οι μεμονωμένες διαφημίσεις απο εταιρείες που έρχονται απευθείας σε επαφή μαζί μας. Όποιον τρόπο και να διαλέξουμε για τη σελίδα ή το blog μας θα πρέπει να έχουμε υπομονή και να δουλεύουμε μεθοδικά έτσι ώστε να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα και ως εκ τούτου και τα έσοδα μας απ τις διαφημίσεις.
   Για να δούμε λοιπόν πού μπορούμε να απευθυνθούμε ούτως ώστε να "εξαργυρώσουμε" τη μικρή ή μεγάλη επιτυχία της σελίδας μας ξεκινώντας απ' τα ελληνικά Affiliate Programs τα οποία προσφέρουν πλεόν μεγάλο αριθμό διαφημιστών και πολλαπλούς τρόπους κέρδους.


LINKWISE Το μεγαλύτερο ελληνικό affiliate site, με πολλές επιλογές διαφημίσεων πολύ καλά ποσοστά προμηθειών και πολύ καλό τμήμα υποστήριξης. Ελάχιστο όριο πληρωμής τα 20,00 ευρώ. Πληρωμή μέσω paypal ή τραπεζική μεταφοράς


CLICKBANNER. Καινούργια και αξιόλογη προσπάθεια στο χώρο. Μεγάλες προοπτικές και πολύ καλές διαφημιστικές προτάσεις με μεγάλα ποσοστά κέρδους και ολοένα αυξανόμενους διαφημιζόμενους. Ελάχιστο όριο πληρωμής τα 50,00 ευρώ. Πληρωμή μέσω paypal ή τραπεζική μεταφοράς


AD24 Είναι το ελληνικό pay per click πρόγραμμα πολύ καινούργιο ακόμη θα δοκιμαστεί και ελπίζουμε να πετύχει. Πληρωμή μέσω paypal ή τραπεζική μεταφοράς.


 Και πάμε και στα πιο γνωστά AFFILIATE PROGRAMS διεθνώς


GOOGLE ADSENSE Ίσως το πιο γνωστό δωρεάν πρόγραμμα που επιτρέπει στους εκδότες στο διαδίκτυο να αποκτήσουν έσοδα προβάλλοντας σχετικές διαφημίσεις και πληρώνοντας ανάλογα με το πόσες φορές επισκέπτονται οι αναγνώστες τη διαφήμιση (μέθοδος PPC όπως προαναφέραμε). Πληρώνει μέσω τραπέζης με ελάχιστο ποσό που πρέπει να συμπληρωθεί τα 70 ευρώ


ADHITZ Eπίσης ένα Pay Per Click πρόγραμμα με ελάχιστο ποσό πληρωμής τα 25.00 $ μέσω paypal, alertpay. Πολύ καλή λύση για blogs.


BUX4AD Πολύ καλό AFFILIATE PROGRAM το οποίο πληρώνει 0,05 το click και πολύ καλά ποσοστά σε τυχόν πωλήσεις μέσω της σελίδας σας. Ελάχιστο όριο πληρωμής 200.00$ μέσω paypal. Αξίζει να το δοκιμάσετε


SMOWTION Καινούργιο σχετικά afffiliate site με πολύ καλά ποσοστά κέρδους απ τις διαφημίσεις εώς 80% πληρωμή μέσω paypal ή ταχυδρομικής επιταγής, με ελάχιστο όριο πληρωμής τα 40.00 $.

kerdos-skopos.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου