Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Αποτελεσματικό SEO σε πολύ χαμηλή τιμή


Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σου στις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization – SEO) είναι ο καλύτερος τρόπος που οδηγεί σε στοχευμένη επισκεψιμότητα  στην ιστοσελίδα σου. Η μεγιστοποίηση των οφελών μιας καλής βελτιστοποιημένης ιστοσελίδας θα αποφέρει πολλά κέρδη. Ωστόσο, κάνοντας SEO στην ιστοσελίδα σου μπορεί να σου κοστίσει πολλές χιλιάδες ευρώ εάν δεν είσαι ειδικευμένος στον τομέα αυτό.
Αλλά για να σου πω την αλήθεια, μπορείς να πάρεις πληροφορίες για το SEO σε χαμηλό κόστος οπουδήποτε στο διαδίκτυο. Μερικοί οικονομικοί τρόποι για SEO είναι οι παρακάτω:

1.    Ανταλλαγή link
Μια φθηνή μέθοδος για SEO που μπορεί να σου παρέχει τα καλύτερα αποτελέσματα είναι μέσω ανταλλαγής links με άλλες ιστοσελίδες. Ανάλογα με τις ιστοσελίδες που θέλεις να ανταλλάξεις links, το εργαλείο αυτό δεν σου κοστίζει τίποτα. Επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας που θέλεις να κάνεις ανταλλαγή link. Θα εκπλαγείς με την άνοδο που θα έχει η ιστοσελίδα σου στην κατάταξη κάνοντας χρήσης αυτής της μεθόδου.
2.    Γράψε ή απόκτησε άρθρα εμπλουτισμένα με λέξεις κλειδιά
Γράφοντας πραγματικά ενημερωτικά άρθρα εμπλουτισμένα με λέξεις κλειδιά είναι ένας αλάνθαστος τρόπος για να κάνεις την επιχείρησή σου πιο ορατή από ποτέ. Μπορείς είτε να γράψεις τα δικά σου άρθρα είτε να τα πάρεις από καταλόγους άρθρων που θα σου δώσουν την άδεια για να τα κάνεις post στην δικιά σου ιστοσελίδα γράφοντας πάντα την πηγή από όπου τα πήρες ή τον συγγραφέα. Προσοχή! Δεν πρέπει να γεμίσεις τα άρθρα με πολλές λέξεις κλειδιά διότι ακόμη και αυτοί που δεν γνωρίζουν θα βαρεθούν να τα διαβάζουν. Η αναγνωσιμότητα και η φρεσκάδα των άρθρων σου θα εξακολουθεί να είναι η βάση του αν οι συγγραφείς των άρθρων σου θα συνεχίσουν να παρέχουν άρθρα στην ιστοσελίδα σου ή όχι.
3.    “Πιασάρικο” Domain Name
Τι καλύτερο από ένα εύκολο στο να θυμάσαι domain name που θα κάνει τους επισκέπτες να θυμούνται την ιστοσελίδα σου! Κάτι γλυκό και σύντομο, θα αποδειχθεί πολύ πολύτιμο. Η εγγραφή για domain name δεν είναι δωρεάν. Η δημιουργικότητα όμως είναι!!
4.    Οργάνωσε τη περιήγηση της ιστοσελίδας σου
Παρέχοντας εύκολα βήματα στην περιήγηση της ιστοσελίδας σου είναι ένας τρόπος που κάνει τους επισκέπτες να περιηγούνται εύκολα μέσα στην ιστοσελίδα σου. Αυτό με τη σειρά του θα βελτιώσει τη ροή της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σου.
Η χαμηλού κόστους SEO πάντα εξελίσσεται όπως και κάθε άλλη προσέγγιση στον τομέα της τεχνολογίας πληροφοριών. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι που μπορούν να κατατάξουν την ιστοσελίδα σου στις 10 καλύτερες ιστοσελίδες στην αναζήτηση στη μηχανή αναζήτησης του Google ή σε άλλες μηχανές αναζήτησης. Κάποιες από αυτές τις μεθόδους μπορεί να κοστίσουν αρκετά χρήματα, αλλά υπάρχουν και μέθοδοι που μπορούν να σου δώσουν τα ίδια αποτελέσματα με χαμηλό κόστος ή ακόμη μπορείς και να τις κάνεις μόνος σου όπως αυτές που προανέφερα.


www.arthra.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου