Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Samsung Smart Content


Εκτός από την έξυπνη διαδραστικότητα [Smart Interaction] με τις ενσωματωμένους αισθητήρες για την επικοινωνία με τον χρήστη και την έξυπνη αναβάθμιση [Εvolution kit]
που αφορούν κυρίως τις premium σειρές της, καθημερινό και καταναλωτικό ενδιαφέρον παίζει το Έξυπνο» Περιεχόμενο» (Smart Content)
Η Samsung για το 2012 παρέχει στους καταναλωτές δυνατότητα πρόσβασης στη μεγαλύτερη ποικιλία περιεχομένου, με πάνω από 1.500 εφαρμογές παγκοσμίως. 
Μόνο το μήνα Ιανουάριο, 16 εκατομμύρια εφαρμογές προσεγγίστηκαν μέσω του Samsung Apps σε όλη την Ευρώπη, υπολογίζοντας πάνω από 537.000 κλικ ανά ημέρα και έξι κλικ ανά δευτερόλεπτο.

Το 2012, η Samsung στόχο έχει να προάγει το περιεχόμενο ένα βήμα παραπέρα, εξελίσσοντας τον τρόπο που οι καταναλωτές ανακαλύπτουν και έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές - μέσω ενός νέου Smart Hub.
Ο νέος αυτός «κόμβος» διαθέτει ένα εύχρηστο και πιο παραμετροποιημένο περιβάλλον χρήστη (UI) σε Full HD. Επιπλέον, χάρη στο διπύρηνο επεξεργαστή, οι Smart TVs της Samsung παρέχουν μια πολύ πιο υψηλής ταχύτητας τηλεοπτική εμπειρία.
Παράλληλα, η Samsung παρουσίασε τη δέσμευσή της για σύγκλιση υπηρεσιών και συσκευών και προσβασιμότητας του περιεχομένου μέσω της λειτουργίας AllShare Play, που αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ των προϊόντων της Samsung, του περιεχόμενου και των υπηρεσιών.
Η εν λόγω υπηρεσία των Smart TVs επιτρέπει την ανταλλαγή του περιεχόμενου από συσκευή σε συσκευή και από συσκευή στο cloud, καθιστώντας το πιο προσβάσιμο από ποτέ.
Η Samsung προσφέρει τρεις νέες αποκλειστικές υπηρεσίες στη Samsung Smart TV: Family Story, Fitness και Kids, επιτρέποντας στις οικογένειες να μοιράζονται φωτογραφίες και μηνύματα μεταξύ τους, μέσω των τηλεοράσεών τους και πλήθους εγκεκριμένων προσωπικών συσκευών.
  • Family Story – Άλμπουμ φωτογραφιών που επιτρέπουν την καλύτερη οργάνωση των εικόνων και την απολαυστική προβολή τους στην οθόνη της τηλεόρασης.
  • Fitness – Περιεχόμενο σχετικό με σωματική εξάσκηση, που παρέχει τη δυνατότητα καταγραφής της προόδου, τόσο μέσω τηλεόρασης, όσο και εν κινήσει.
  • Kids – Περιεχόμενο αφιερωμένο στα παιδιά, που οι γονείς μπορούν να επιβλέπουν.                     www.fullhd.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου