Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Εκθεση «Ερμής» για προβολή ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών



«Ευκαιρία για προβολή ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στην Αμερική» θεωρεί τη Διεθνή Εμπορική Έκθεση «Ερμής», ο ιδρυτής και πρόεδρός της, Παύλος Κοτρώτσιος, υπογραμμίζοντας ότι «συντείνει, επίσης, στην ανάπτυξη επιχειρηματικών συνεργασιών και στην περαιτέρω σύσφιξη των εμπορικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ηνωμένων Πολιτειών».
Σύμφωνα με τον κ. Κοτρώτσιο, «επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα σε εταιρείες από την Ελλάδα, την Κύπρο, τις ΗΠΑ και άλλες χώρες, καθώς και σε φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, σε δημόσιους οργανισμούς και ιδιώτες, μέσα από τη γνωριμία και την πιθανή συνεργασία τους, να αναπτύξουν νέες μεθόδους τεχνογνωσίας».
Η φετινή 21η έκθεση «Ερμής», η οποία θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο του Atlantic City, το διήμερο 31 Μαρτίου και 1η Απριλίου, θα διευρύνει τις δραστηριότητές της ακόμα περισσότερο. Με ελεύθερη είσοδο, οι επισκέπτες θα ξεναγηθούν σε δεκάδες περίπτερα με εκθέματα από διαφορετικούς τομείς, όπως: τρόφιμα, ποτά, τουριστικές, οικονομικές, τραπεζικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες, είδη λαϊκής τέχνης, ακίνητα και άλλα.

«Βασισμένη στο επιτυχημένο μοντέλο διεξαγωγής της τα προηγούμενα χρόνια, η έκθεση ‘Ερμής’ φέτος καινοτομεί, προσθέτοντας έκθεση βιβλίου, σεμινάρια μηχανικών, αρχιτεκτόνων, κατασκευαστών στο πρότυπο των προηγούμενων επιτυχημένων σεμιναρίων γιατρών, δικηγόρων, νεολαίας και επιχειρηματιών, όπως επίσης και τη μόνιμη έκθεση ελληνικών προϊόντων», επισήμανε ο κ. Κοτρώτσιος.
Μέσα στα πλαίσια της έκθεσης, πραγματοποιούνται και φέτος εκδηλώσεις και διαλέξεις σε Νέα Υόρκη και Φιλαδέλφεια, με την παρουσίαση ελληνικών κρασιών, ελληνικής μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.
 www.ellinikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου