Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012

Έτοιμος να εκπέμψει 3D τηλεοπτικός σταθμός
Το βρετανικό δορυφορικό «μπουκέτο» BSkyB ανακοίνωσε σήμερα ότι στις 3 Απριλίου θα ξεκινήσει στη Βρετανία να μεταδίδει το πρώτο τρισδιάστατο τηλεοπτικό κανάλι της Ευρώπης.
Το πρώτο τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα μεταδοθεί από το κανάλι αυτό θα είναι ένας ποδοσφαιρικός αγώνας της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τσέλσι.
Το κανάλι, που θα ονομάζεται Sky 3D, θα μεταδίδει τις πρώτες εβδομάδες διάφορες αθλητικές αναμετρήσεις και κατόπιν θα προσθέσει στο πρόγραμμά του ταινίες, ντοκιμαντέρ και ψυχαγωγικές εκπομπές. 

Το Sky 3D θα παρέχεται δωρεάν στους συνδρομητές της υπηρεσίας του Sky, όμως οι τηλεθεατές θα χρειαστεί να έχουν μια τηλεοπτική συσκευή που να μπορεί να αναμεταδίδει τρισδιάστατη εικόνα.
Σύμφωνα με το BSkyB, πολλές εταιρείες (όπως οι Sony, Samsung, LG και Panasonic) σκοπεύουν να ρίξουν στην αγορά τέτοιους δέκτες. Οι θεατές θα πρέπει επίσης να είναι εφοδιασμένοι με ειδικά γυαλιά.
Εν αναμονή των ειδικών τηλεοπτικών συσκευών, οι Βρετανοί θα μπορούν να παρακολουθήσουν το Sky 3D από τις περίπου 1000 pub σε όλη τη χώρα που έχουν ήδη αποκτήσει συνδρομή.

www.theinsider.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου