Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Πως να ελκύσετε περισσότερους επισκέπτες?

Οι online πελάτες σήμερα έχουν γίνει πολύ επιλεκτικοί και αγνοούν σχεδόν όλων των ειδών διαφήμισης σε κάθε μορφή, προσπερνούν τηλεοπτικές διαφημίσεις, online ράδιο, μπλοκάρουν τα emails από άγνωστους αποστολείς και είναι σχεδόν τυφλοί ως προς τις διαφημίσεις με μπάνερ. Η Διαφήμιση επί-πληρωμής πλέον δεν θεωρείτε αξιόπιστη επιλογή για να ελκύσετε επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας, «πρέπει να κερδίσετε τους επισκέπτες σας δημιουργώντας ποιοτικό περιεχόμενο που ελκύει επισκέπτες».

Περιεχόμενο μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους, άλλα  στην πραγματικότητα είναι οτιδήποτε πολύτιμο κομμάτι πληροφορίας ή είδος ενημέρωσης ή διασκέδαση που ελκύει ανθρώπους στην ιστοσελίδα σας.
Κάποια είδη περιεχομένου ελκύουν επισκέπτες από την φύση τους, όπως αναφορές και online συνεδριάσεις. Για παράδειγμα, άμα πουλάτε κάποιο γραφιστικό λογισμικό, μπορείτε να γράψετε μία αναφορά με τίτλο «10 βήματα για να οργανώσετε σωστά την μακέτα σας». Άλλο είδος περιεχόμενο μπορεί να έχει σας στόχο την αναγνώριση φίρμας, όπως μία ανάρτηση σε μπλογκ με τίτλο «προβλέψεις μόδας χρωμάτων στον έντυπο σχεδιασμό για το 2012».
Και στις 2 περιπτώσεις, θα ελκύσετε επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας έχοντας πολύτιμες πληροφορίες. Ακόμα ποιο σημαντικό, θα αναπτύξετε μία έμπιστη σχέση με τους επισκέπτες σας. Όταν δημιουργείται μία βιβλιοθήκη πολύτιμου περιεχομένου, είναι καλό να το δημιουργείτε ένα κάθε φορά. Προτού το καταλάβετε θα έχετε χτίση ένα σημαντικό μέρος πληροφοριών που θα έχει σαν στόχο την αναγνώριση της φίρμα σας που θα εξυπηρετεί στην απόκτηση μελλοντικών πελατών και φανατικών επισκεπτών.
Μόλις έχετε δημιουργήσει ουσιαστικό περιεχόμενο και το έχετε αναρτήσει στην ιστοσελίδα σας θα πρέπει να βρείτε τρόπου να το βρίσκουν οι επισκέπτες. Κάποιες καλές ιδέας είναι η διανομή online κουπονιών, να δημιουργήσετε αναφορές, να αναρτήσετε άρθρα σε online καταλόγους άρθρων, να οργανώσετε online συνεδριάσεις με σκοπό την προβολή του προϊόντος σας ή την ενημέρωση κάτι σημαντικού στον κλάδο σας, να δημιουργήσετε βίντεο και να τα αναρτήσετε σε ιστοσελίδες βίντεο όπως το youtube ή ακόμα καλύτερα σε ελληνικές ιστοσελίδες βίντεο κλπ.


bizcatalog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου