Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Το MySpace θα προσπαθήσει να αναγεννηθεί με την προσθήκη διαγωνισμών ταλέντων



0
email
Το MySpace πρόσφατα εξαγοράστηκε από τη διαφημιστική εταιρεία Specific Media, ενώ παράλληλα ο γνωστός τραγουδιστής Justin Timberlake εξακολουθεί να κατέχει ένα ποσοστό ιδιοκτησίας. Οι δύο πλευρές λοιπόν, θέλοντας να αναγεννήσουν το MySpace, σχεδιάζουν να προσθέσουν κάτι πολύ πρωτότυπο: ένα talent show.





Ο manager του Justin Timberlake, Johnny Wright, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Hollywood Reporter ότι υπάρχουν σκέψεις και είναι πολύ πιθανή η ενσωμάτωση διαγωνισμών ταλέντων (talent shows δηλαδή) στο νέο MySpace. Πρόσθεσε επίσης, ότι σκοπός του άλλοτε κορυφαίου social network είναι να τραβήξει ξανά το ενδιαφέρον της μουσικής βιομηχανίας.
Σαφώς, οι νέοι ιδιοκτήτες του MySpace δεν έκρυψαν σε καμία περίπτωση τον προσανατολισμό τους, που είναι η μουσική και η ψυχαγωγία. Στην προσπάθειά τους να ανεβάσουν την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, έχουν ως σύμμαχο το ότι το MySpace εξακολουθεί να είναι δημοφιλές, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία 3 χρόνια η πτώση του είναι δραματική.
Προφανώς, για να δαπάνησε η Specific Media 35 εκατομμύρια δολάρια, πιστεύει ότι μπορεί να δώσει ξανά πνοή νικητή στο MySpace. Μία ενδεχόμενη κίνηση προσθήκης talent shows θα δώσει πιο interactive χαρακτήρα στο social network και είναι βέβαιο ότι θα αυξήσει τους χρήστες του: επίδοξοι καλλιτέχνες, ατζέντηδες και managers, καθώς και απλοί θεατές θα κάνουν την εμφάνισή τους.
Περισσότερες πληροφορίες οι άνθρωποι της εταιρείας θα αποκαλύψουν στις 17 Αυγούστου σε επίσημη συνέντευξη τύπου. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι ακριβώς θα ανακοινώσουν. Άλλωστε, αυτή θα είναι μάλλον η τελευταία ευκαιρία για το MySpace να εξασφαλίσει τη σωτηρία του και να θυμηθεί τις παλιές καλές εποχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου